POSY - Mark blomster buket -

Mark

er som nostalgi på en sommerdag.
Buketten består af vilde danske blomster. Den er sammensat af det, der tilfældigvis blomstrede i grøftekanten, da du cyklede forbi. Den dufter af sommerminder, dansk løvfald og havefester og er perfekt i sin naturlige uperfekthed. Markblomster er som skabt til et hyggeligt og tilbagelænet univers.

I vores Mark POSY bliver årstidens vilde danske blomster som, margueritter, farvede georginer, valmuer, røllike og kløver, bundet op med højt græs og spinkle grene. Det er en uprætentiøs samling blomster, som ser ud som om de netop er plukket ind ude fra marken.

Se buketter her

HÅNDBUNDNE OG UNIKKE BUKETTER MED VILDE BLOMSTER

Vores buketter er håndbundne og derfor helt unikke. Vores uddannede og dygtige florister binder personligt hver og én – og dét er din garanti for kvalitet. Indholdet i buketterne varierer alt efter hvilken årstid, der er tale om. Vi bruger nemlig kun de sæsonaktuelle og dermed friskeste blomster i vores buketter.
Ønsker du en buket med fylde – fx. til en lidt større vase, anbefaler vi, at du vælger en buket i str. large.

POSY - Mark - Small -

Mark – Lille

249,00 DKK Inkl. levering

POSY - Mark - Large -

Mark – Stor

299,00 DKK Inkl. levering

Del din POSY-buket med Os

#posydk – #posymark

@I.am.muse
@katrinekaul
@POSY.dk
@POSY.dk
@hagenuhre
@PeekabooDesignLeneNissen
@EmilySalomon
@POSY.dk
@LilleLy
@POSY.dk
@TrinesWardrobe
@POSY.dk
@LilleLy
@MariaKragmann
@louiselinnetalbrekt

Find os på:    

Vælg din personlige POSY
VÆLG DIN PERSONLIGE POSY

Vi tilbyder 3 POSY stilarter, som repræsenterer lidt forskellige udtryk. På den måde kan du vælge lige netop det univers, der passer ind i dit eller dine kæres hjem.

Klassisk dækker over dekorative, tætte og klassiske buketter med et eventyrligt og drømmende udtryk. Samtidig er buketten overraskende og moderne og kan bestå af forskellige typer blomster og farvesammensætninger.

En Mark buket indeholder årstidens smukke vilde markblomster bundet i lette buketter med et afslappet og naturligt udtryk. Denne type POSY buket repræsenterer det vilde og afslappede look, hvor farver og højder får lov at være skønne lige som de er. Markblomster dufter skønt af dansk løvfald, sommer og havefester. Det er derfor svært ikke at blive helt sommernostalgisk af de smukke vilde blomster på en kold og mørk efterårsdag.

Nordisk er høje, lyse og enkle buketter bestående af få materialer. Buketten har et let, skandinavisk og minimalistisk udtryk, og syner dermed elegant og underspillet. En Nordisk buket indeholder som regel kun nogle få slags blomster og grønt.

Alle vores buketter er håndbundne af din lokale florist og er dermed helt unikke. Indholdet varierer fra florist til florist og fra sæson til sæson.